top of page

Alpha Clique BrandShipping

Ξεκίνα το δικό σου BRAND απο το 0!

ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ !

Καλώς ήρθες στην Alpha Clique - στο μοναδικό πρόγραμμα που έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου BRAND από το 0, με βήμα-βήμα καθοδήγηση όπου σε βοηθάει να εισέλθεις στον συναρπαστικό κόσμο του e-Commerce / ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς καμία απαραίτητη εμπειρία, με πολύ μικρό κεφάλαιο..

Χτίσε το δικό σου Brand, με τους δικούς σου όρους, τον δικό σου χρόνο και γίνε αφεντικό του εαυτού σου. 

298052222_1068289910476464_4986135938008594113_n (2).jpg
Αντίγραφο του Τι θα μάθω;.png

Έλειπα τους τελευταίους μήνες από τα social γιατί συνέβησαν πολλά.. έχοντας βάλει ένα τεράστιο challenge στον εαυτό μου, μετά από πολλά πετυχημένα e-shops σε Ευρώπη και Αμερική με διάφορα προϊόντα και trends, είπα να δοκιμάσω κατι και στην Ελλάδα. 

Με τα μαθήματά μου πάνω στο dropshipping αλλά και στο πως να φτιάξεις το δικό σου e-commerce brand εύκολα και γρήγορα, έκανα ακριβώς αυτό, για να αποδείξω ότι είναι εφικτό ακόμη και στην Ελλάδα, μετά απο χιλιάδες ερωτήσεις μαθητών μου, με καινούργιους λογαριασμούς social media και καμία προώθηση.. 

Ξεκινώντας από το 0, και έχοντας ως αρχικό στόχο τα 5,000€ για τον πρώτο μας μήνα, ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας και φτάσαμε πάνω από τις 7,000€

Ξεκινήσαμε με 2-3 απλά posts σε TikTok & Instagram Reels, οργανικά χωρίς καμία διαφήμιση και καταφέραμε ενα από τα βίντεο αυτά να χτυπήσει τις 80 χιλιάδες προβολές μέσα σε 24 ώρες, φτάσαμε ετσι να κάνουμε 1000€, την 3 μόλις μέρα λειτουργίας.

Έχοντας ένα viral βίντεο στα χέρια μας αλλά και μερικά ακόμη ωραία βίντεο με μεγάλη δυναμική, προχωρήσαμε στην στρατηγική των διαφημίσεων που ακολουθούμε και φτάσαμε να ξεπερνάμε τον αρχικό μας στόχο των 5000€, στην 3 μόλις βδομάδα από την λειτουργία μας.

Όλη αυτή τη πορεία αλλά και πολλά ακόμη θα την συναντήσεις μέσα στην Alpha Clique. Θα ξεκινήσω μαζί σου ένα νέο κατάστημα από την αρχή, επιλέγοντας τα προιόντα μου, φτιάχνοντας το λογότυπό μου, επικοινωνώντας με τους προμηθευτές, φτιάχνοντας το e-shop μου και ξεκινώντας οργανικό αλλά και πληρωμένο μάρκετινγκ μέσω διαφημίσεων..

Ξεκίνα μαζί μου το νέο σου brand τώρα !

TU (7).png

MIKE FOTO

Michael Foto.png

Τελειώνοντας το BrandShipping Course θα ξέρεις πως..

Να βρεις τα προϊόντα σου

4863042-removebg-preview.png

Να φτιάξεις το e-Shop σου

Να λαμβάνεις πωλήσεις οργανικά αλλά και με διαφήμιση

free-money-payment-icon-6400-thumb-removebg-preview.png

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ?

Ανώνυμο_σχέδιο__20_-removebg-preview.png

Τι θα μάθω;

 • Τι είναι το BrandShipping / e-Commerce;

 • Γιατί είναι κερδοφόρο & πόσο απλό είναι το στήσιμο;

 • Πώς επιλέγω το προϊόν μου;

 • Που βρίσκω το προϊόν μου - Προμηθευτής;

 • Εύρεση Brand name & Δημιουργία Logo και σχεδίων

 • Άνοιγμα e-shop στο Shopify & Εξερεύνηση πλατφόρμας

 • Ρυθμίσεις & Πληρωμές

 • Εφαρμογές

 • Σχεδίαση Premium Ιστοσελίδας e-shop βήμα-βήμα

 • Κούριερ - Τιμές - Αντικαταβολή

 • Διαφημίσεις σε Facebook - Instagram - ΤikTok

 • Οργανικό marketing

 • Emails & Automations - Αυτοματισμοί

 • Εφαρμογές / Εξοπλισμός για βίντεο & επεξεργασία

 • Πώς θα έχω Affiliates για το Brand μου

 • + BONUS Εργαλεία

 • + BONUS Νέα βίντεο ..

Διάλεξε το πακέτο σου..

TEST GROUP

✔ ΕΙΣΑΓΩΓΗ
✔ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

✔ BRAND NAME & LOGO
✔ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP
✔ ΚΟΥΡΙΕΡ-ΤΙΜΕΣ-ΑΝΤΙΚΑΤ.

ALPHA COURSE

✔ ΕΙΣΑΓΩΓΗ
✔ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

✔ BRAND NAME & LOGO
✔ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP
✔ ΚΟΥΡΙΕΡ-ΤΙΜΕΣ-ΑΝΤΙΚΑΤ.
✔ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ - ADS
✔ ORGANIC MERKETING
✔ ΕΦΑΡΜ./ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
✔ AFFILIATES
✔ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
✔ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

COURSE+E-SHOP

✔ ALPHA COURSE
✔ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ALL RIGHTS RESERVED - TERMS & CONDITIONS

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κέρδη και Νομικές Αποποιήσεις Ευθύνης

 

*Οι δηλώσεις κερδών και εσόδων που έγιναν από τον Mike Foto & το Dropshipping Course είναι δηλώσεις φιλοδοξίας μόνο από τις δυνατότητες κερδών σας. Η επιτυχία του Mike Foto, οι μαρτυρίες και άλλα παραδείγματα που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά, μη τυπικά αποτελέσματα, δεν προορίζονται και δεν αποτελούν εγγύηση ότι εσείς ή άλλοι θα επιτύχετε τα ίδια αποτελέσματα. Τα ατομικά αποτελέσματα θα ποικίλλουν πάντα και τα δικά σας θα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από την ατομική σας ικανότητα, την εργασιακή ηθική, τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες και εμπειρία, το επίπεδο κινήτρων, την επιμέλεια στην εφαρμογή των Προγραμμάτων Mike Foto, τα οικονομικά, τους κανονικούς και απρόβλεπτους κινδύνους της επιχειρηματικής δραστηριότητας και άλλους παράγοντες .

 

Τα Προγράμματα Mike Foto και dropshipping course μεμονωμένα, δεν ευθύνονται για τις ενέργειές σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές σας κινήσεις και αποφάσεις και η αξιολόγηση και η χρήση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας θα πρέπει να βασίζεται στη δική σας δέουσα επιμέλεια. Συμφωνείτε ότι τα Προγράμματα Mike Foto δεν φέρουν καμία ευθύνη απέναντί σας για τα αποτελέσματά σας στη χρήση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

 

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με κάποιο από τα Προγράμματα Mike Foto, Αναρωτιέστε αν τα προγράμματα θα λειτουργήσουν για εσάς; Στείλε μας ένα email εδω: info@billionmedia.co. Θα χαρούμε να συζητήσουμε τους στόχους σας και πώς μπορεί να σας βοηθήσουν τα προγράμματα αυτα.

bottom of page